Perinteiset LVI-päivät järjestetään torstaina 26.10.2023 Tampereella hotelli Rosendahlissa. LVI-päivät tarjoavat sadoille ammattilaisille tuhdin tietopaketin ja paljon uusia näkökulmia. Päiville on koottu rautaisa puhujakattaus, joka ei varmasti jätä kuulijoita kylmäksi!

Päivien aikana pohditaan alan yleistä tulevaisuutta ja kehitystä niin Suomessa kuin maailmallakin. Miten nykyinen epävakaa maailmantilanne näyttäytyy rakentamisen alalla, ja miten tähän kaikkeen voidaan ja pystytään reagoimaan? Yleisen kuvan lisäksi paneudutaan myös turvallisuusasioihin. Yhä voimakkaammin digitalisoituvassa maailmassamme cyberhyökkäykset voivat kohdistua taloteknisiin järjestelmiin. Tähänkin on syytä varautua. Puhujamme käsittelevät myös alan perusarkea. Rakennusvalvonta kertoo tärkeimmät tärpit yhdenmukaisista päätöksistä. Ja ilman osaavaa henkilökuntaa ei bisnes pyöri, joten luvassa myös katsaus työmarkkinoihin sekä asiaa henkilöpätevyyksistä.

Luentosalin ulkopuolella löytyy monipuolinen näyttely alan toimijoista. Voit tutustua palveluihin ja tuotteisiin sekä solmia uusia yhteyksiä. Puheenvuorojen jälkeen näyttelytilassa julkaistaan vuoden LVI-urakoitsija. Päivän viimeistelee juhlaillallinen stand upin siivittämänä.

Tätä tapahtumaa ei ammattilaisen kannata skipata!

LVI-päivien ohjelma ja kävijäksi ilmoittautuminen

 

Ilmoita yrityksesi mukaan LVI-päiville!

Ilmoita yrityksesi mukaan näytteilleasettajaksi ja täytä ilmoittautumislomake. Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Henna Nevasaari
Sähköposti: henna.nevasaari@lvi-info.fi
Puhelin: 040 749 7523