Euroopan sisäilmasto-, prosessijäähdytys- ja elintarvikekylmäketjutekniikan teollisuusliitto Eurovent, on valinnut uuden hallituksen. Uudessa hallituksessa on edustusta koko Euroopasta ja pohjoismaat ovat nyt hyvin mukana. Suomalaisena hallituksen jäsenenä on Taltekan toimitusjohtaja Ilkka Salo.

Euroventin jäsenistö edustaa yli 1000 eurooppalaista yritystä, joista suurin osa on pieniä tai keskisuuria laitevalmistajia. Eurovent toimii sillanrakentajana edustamiensa valmistajien ja järjestöjen, lainsäätäjien ja standardointielinten välillä kansallisella, alueellisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tämän kevään vuosikokouksessa Salo valittiin Eurovent Commissionin varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajana jatkaa Lennart Östergård Tanskasta. Commissionin puheenjohtajat valittiin myös Euroventin hallitukseen. Kaikkiaan Euroventin hallituksessa vaihtui kolme jäsentä. Uusiksi jäseniksi tulivat Taltekan toimitusjohtaja Ilkka Salo, Camfillin Norjan toimitusjohtaja Jan-Erik Kleven ja FläktGroupin markkinointi- ja tuotestrategiajohtaja Fabien Buffard.

Euroventin hallitus:

Raul Corredera Haener (Systemair / AFEC, Espanja) – puheenjohtaja
Henk Kranenberg (Daikin / NVKL, Alankomaat) – varapuheenjohtaja
Ozan Atasoy (AiolosAir / ISKID, Turkki)
Mikael Borjesson (Swegon / Svensk Ventilation, Ruotsi)
Fabien Buffard (FläktGroup / VDMA, Saksa)
Mariano Covolo (MEHITS / Assoclima, Italia)
Frank Grundholm (ABB / VELTEK Ventilation, Tanska)
David Jacobs (BAC / Agoria, Belgia)
Eric Jasikas (Kantaja / Uniclima, Ranska)
Jan-Erik Kleven (Camfil / VKE, Norja)
Lennart Ostergaard (VELTEK Ventilation, Tanska)
Ilkka Salo (Talteka, Suomi)
Pedro Silva (Sandometal / EFRIARC, Portugali)

 

Lue Euroventin tiedote täältä.