FinnBuild 2022 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 4.–6.10.2022. Taltekan valtava, lähes 3000 neliötä käsittävä, yhteisalue aukenee messuyleisölle aivan pääportaiden juuresta. FinnBuild on yksi alan suurimpia tapahtumia nostaen esille alan uusia tuulia.
Taltekan toimitusjohtaja Ilkka Salo kertoo, että Taltekan yhteisalueen toteuttaminen on monien vuosien perinne, joka koetaan yhdistyksessä erittäin tärkeäksi.

”FinnBuildissä pääsemme kertomaan lisää alastamme ja esimerkiksi siitä, millaisia terveydellisiä vaikutuksia on hyvällä sisäilmalla tai energiatehokkailla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. Messuilla liikkuu paljon nuoria, jotka pohtivat tulevaisuuttaan työelämässä. Meillä, Taltekalla ja jäsenyrityksillämme, on tärkeä rooli lisätä nuorten ja alanvaihtajien kiinnostusta talotekniseen alaan”, Salo kertoo.

FinnBuild-messut ovat kolmipäiväinen tapahtuma, jossa voi tutustua ajankohtaisiin taloteknillisiin ratkaisuihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja ammattilaispalveluihin. Taltekan yhteisosastolla esittäytyvät talotekniset tavarantoimittajat, järjestöt ja palveluntuottajat. Alue on siis täynnä asiaa!

Taltekan baarialue sijaitsee yhteisalueen ytimessä. Jokaisena messupäivänä tarjoilemme messuvieraille akrobatiashown, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Messuhallin kattoon kohoava ilma-akrobaatti esiintyykin tiistaina ja keskiviikkona klo 12 ja 15 ja torstaina klo 11:30 ja 13:30. Lisäksi FinnBileiden etkoilla nähdään esitys klo 18. Taltekan alueella voi osallistua myös tietokilpailuun, jonka palkintona arvotaan joka päivä 10 lippupakettia Stadionin torniin ja Urheilumuseoon.

Tule viihtymään Taltekan yhteisalueelle – nähdään siis messuilla!

FINNBUILD 4.-6.10.2022 – Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut

Avoinna:
Ti 4.10. klo 9–18
Ke 5.10. klo 9–19
To 6.10. klo 9–16