LVI-INFO

LVI-INFO.fi on LVI-alan tuotetietorekisteri, joka sisältää noin 165 000 LVI-teknisen tuotteen tiedot. Tietokannan tiedot ylläpitävät tuotteiden valmistajat ja maahantuojat. LVI-INFO.fi:n kautta valmistajat, maahantuojat ja esim. tukkuliikkeet voivat helposti ja tehokkaasti siirtää tuotetietoja toistensa järjestelmiin nykyaikaisten rajapintojen avulla. LVI-INFO myös ylläpitää tuotteiden tietosisällön kuvaukset ja määritykset, jotta koko liiketoimintaketju saa tarvitsevansa tiedot ymmärrettävässä muodossa. Lisäksi LVI-INFO validoi rekisteriin syötetyt tiedot ennen julkaisua, jotta tiedon laatu ja oikeellisuus pysyisi mahdollisimman korkealla.

Suomessa tukkuliikkeiden kautta myytävät LVI-tekniset tuotteet yksilöidään LVI-numerolla. Jokaisella tuotteella on oma LVI-numeronsa, jolla se on tunnistettavissa alan koko toimitusketjussa. LVI-INFO.fi ylläpitää tätä tuotenumerojärjestelmää.

LVI-INFO.fi-palvelua käyttää koko talotekniikka-ala: tukkuliikkeet, maahantuojat, suunnittelijat, urakoitsijat ja asentajat. LVI-INFO tuotetieto helpottaa niin suunnittelu-, hankinta- ,laskutus- kuin, asennus- ja ylläpitovaiheessakin.

Taltekan omistama LVI-numero Oy hallitsee LVI-INFO:n tuotetietorekisteriä.

Tutustu: www.lvi-info.fi